Top 5 redenen voor het dragen van stay-up panty's

Stay ups, of hold up panty's zijn zelfophoudende nylon kousen (panty's zonder broekje). Deze hebben aan de bovenkant een elastische band waarin siliconen randen zijn verwerkt die plakken op de bovenbenen.

 

Top 5 redenen voor het dragen van stay-up panty's:

1. Intrigerend en verleidelijk,
De kanten band van stay-ups valt weg onder een rok of jurk, het is een verborgen verleiding. Bij veel vrouwen zorgt dit voor een spannend en sexy gevoel. Zeker tijdens het uitkleden!

2. Geen broekje,
Omdat stay-ups op de bovenbenen plakken hebben ze geen broekje nodig. Hoewel het broekje van een panty bedoelt is als vervanger van een slip, dragen de meeste vrouwen toch een slip onder of over hun panty. Het extra broekje van de panty is wordt dan vaak als lastig ervaren, is warm en zit alleen maar in de weg bij elk toilet-bezoek.

3. Geen jarretels,
Jarretels vastmaken aan nylon kousen vinden veel vrouwen ingewikkeld en omslachtig. Stay-ups zijn zelfophoudend en hebben dus geen jarretels nodig.

4. Duurzamer,
Omdat niet steeds bij het aantrekken en bij elk toilet-bezoek een broekje uit en aan moet, is er veel minder kans op ladders. En komt er toch een ladder in een stay-up kous dan hoef je alleen die ene te vervangen en heb je nóg een reserve.

5. Mooie benen,
Net als bij het dragen van panty's worden oneffenheden op de benen gemaskeerd. Je benen krijgen een egale kleur en zien er glad uit.

 

Voel je zeker, stay-ups kunnen de hele dag goed blijven zitten

Veel vrouwen hebben het al eens meegemaakt: ineens blijven de stay-up kousen niet meer zitten en zakken af. Dat hoeft niet! Lees onze tips bij het dragen van stay-ups door hier te klikken.

Persoonlijk advies

Voor meer informatie over welke stay-up het best voor je is, kun je het best langs komen in onze winkel in Uden. Bij twijfel kan je een showmodel passen en je krijgt professioneel advies. Als een bezoek aan onze winkel niet mogelijk is, kun je natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor een persoonlijk advies.