Mijn mandje 0 items: € 0,00

default_caresse caresse_de

Huidkleurige panty's: de hele zomer bruine en gladde benen!

Huidkleurige panty’s zijn terug van weggeweest! Vroeger werden ze geassocieerd met omaatjes en ouderwetse outfits, maar dat is verleden tijd. In recent onderzoek geeft 81% van de vrouwen aan 's zomers te kiezen voor huidkleurige panty's, omdat ze daarmee bruine en egale benen krijgen. Zonder zich druk te hoeven maken over zelfbruiners of onflateuze benen.

 

Trendsetters

Naast o.a. Beyoncé, Sarah Jessica Parker en Claudia Schiffer, hebben prinses Kate en haar zusje Pippa Middleton een heuse panty-hype teweeg gebracht. Vorig jaar konden we de trend van huidkleurige panty’s reeds spotten op de catwalk. Toch steeg de verkoop van de kousen niet spectaculair…tot nu in navolging van de Middletons! Kate verschijnt regelmatig met huidkleurige kousen op formele gelegenheden, terwijl Pippa ermee pronkt op feestjes.

Zacht en egaal

Moderne panty's zijn niet meer de schurende, slecht zittende en afzakkende panty's van 20 jaar geleden. Nu zijn ze gemaakt van mooiere, zachtere materialen met een uitstekende pasvorm, die voor een fraaie egale look zorgen.

Makkelijk te combineren

Huidkleurige panty’s hebben niets dan voordelen! Je kan ze zowel dragen bij formele als bij informele momenten. Ze passen bij verschillende kleuren en outfits. Mooi onder je zomerjurkjes, maar probeer ze ook eens uit met een shortje of opvallende pumps. Succes verzekerd!

Klik hier voor onze collectie transparante panty's

Moment...

{{var product.name}}

Verder winkelen
Naar de kassa