Mijn mandje 0 items: € 0,00

default_caresse caresse_de

Huidskleurige panty's weer trendy

Huidkleurige panty’s zijn terug van weggeweest! Vroeger werden ze geassocieerd met omaatjes en ouderwetse outfits, maar dat is , mede dankzij de prinses Kate en haar zusje Pippa Middleton verleden tijd. In Groot-Brittanië brengen ze een heuse panty-hype teweeg. En de rest van Europa doet nu ook mee!

Vorig jaar konden we de trend van huidkleurige panty’s reeds spotten op de catwalk. Toch steeg de verkoop van de kousen niet spectaculair…tot nu in navolging van de Middletons! Kate verschijnt regelmatig met huidkleurige kousen op formele gelegenheden, terwijl Pippa ermee pronkt op feestjes.

Huidkleurige panty’s hebben niets dan voordelen! Je kan ze zowel dragen bij formele als bij informele momenten. Bovendien zijn het niet meer de panty's van 20 jaar geleden. Nu zijn ze gemaakt van mooiere, zachtere materialen met een uitstekende pasvorm, die voor een fraaie egale look zorgen. Ze passen ze bij verschillende kleuren en outfits. Probeer ze eens uit met een shortje of opvallende pumps. Succes verzekerd!

 

Klik hier voor onze collectie transparante panty's

Moment...

{{var product.name}}

Verder winkelen
Naar de kassa