Mijn mandje 0 items: € 0,00

default_caresse caresse_de

Cecilia de Rafael

Elegante panty's in het midden-hoog segment, van de fijnste materialen en met de mooiste bewerkingen.

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Bezig met laden...

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Cecilia de Rafael onderscheidt zich met de meest elegante panty's van de hoogste kwaliteit.
In de fabrieken van Cecilia de Rafael in Italië, worden met de nieuwste technologieen panty's met de mooiste bewerkingen en ultiem draagcomfort gemaakt.

De Spaanse ontwerpster Cecilia de Rafael brengt sinds 1976 met haar eigen label Cecilia de Rafael luxueuze panty's uit. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de strenge materiaalselectie en de speciale ontwerpen heeft het merk internationaal een goede reputatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje, maar om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen wordt de meeste productie in Italië gedaan.

De zorgvuldige selectie van de ontwerpen levert een collectie op met prachtige items. Fijn om te dragen en mooi om te zien. Vanuit het hoofdkantoor worden de prachtige producten gedistribueerd naar meer dan 20 landen wereldwijd. Cecilia de Rafael exposeert regelmatig op beurzen als de "Internationale Tentoonstelling van Sieraden en Accessoires" in Madrid, de "Salon International de La Lingerie" in Parijs en in Moskou op de beurs "Textillegprom".

Moment...

{{var product.name}}

Verder winkelen
Naar de kassa